Fabio Produkt
Zpracované ovoce.
Obsah ovocné složky min. 55 g na 100 g výrobku.
Složení: 55 % ovoce jahoda, cukr, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, voda....
Kód: 09425
Zpracované ovoce.
Obsah ovocné složky min. 50 g na 100 g výrobku.
Složení: 50 % ovoce meruňka, cukr, zahušťovadlo: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, voda....
Kód: 09154
Kód: 09334
Alergeny: Mléko, Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
Složení: cukr, plně a částečně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), sušený syrovátka (6,7 %), sušené...
Kód: 09431
Kmín kořenný – dvouletá forma Carum carvi L.,.
Surovina pro použití v pekárenské a potravinářské výrobě
Kód: 09404
Kód: 00538
Zpracované ovoce.
Obsah ovocné složky min. 55 g na 100 g výrobku.
Složení: 55 % ovoce lesní směs (ostružiny, rybíz, maliny, borůvky, jahody), cukr, želírující látka:...
Kód: 09384
Zpracované ovoce.
Složení: cukr, lekvar švestkový, želírující látka: pektin, barvivo: E150d, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, voda. Povrchově konzervováno...
Kód: 09386
Rozinky, často též hrozinky, jsou sušené plody (tzv. bobule) vinné révy. Mohou se jíst syrové, především se však používají při pečení (do těsta – např. bábovka, mazanec,...
Kód: 09416
Mák modrý
Složení: 100% mák modrý
Kód: 09402
Zavařené brusinky se hodí jak k masovým omáčkám, tak na sladké pečení.
Kód: 00203
Strouhaný kokos patří podstatně do naší sladké kuchyně, a to zejména pro cukrářské výrobky. Vyzkoušejte ho i vy a vytvoříte s ním výborný zákusek.
Složení: kokos strouhaný
Kód: 09414
Stránka 3 z 11 -
121 položek celkem