Pečicí směs Sandra velvet 1 kg
Kód: 09354Související produkty
Detailní popis produktu
Nestíháte nebo nechcete trávit pečením více času, než je třeba? Přesto ale chcete své blízké pohostit domácím dezertem a provonět kuchyň pečeným těstem? Pečicí směsi Sandra zkrátí přípravu těsta na minimum a díky vychytanému složení vám pod rukama vyroste krásně nadýchaný korpus dříve, než si všimnete, že něco pečete.
Velvet cake
- 1 kg směsi Fabio Sandra VELVET
- 650 ml pitné vody
- 190 ml řepkového nebo slunečnicového oleje
Suroviny spojte a nechte 5 minut odležet, poté těsto promíchejte do hladké hmoty. Nadávkujte těsto do formy vámi zvoleného tvaru (doporučujeme 2 plechy o velikosti 20 x 30 cm) vyložené pečícím papírem. Pečte při teplotě 160 - 170 °C cca 35-45 minut.
Hotový korpus prokládáme bílým krémem, např. z mascarpone, sýru typu žeré a našlehané šlehačky v poměru 1:1:1, dochuceným moučkovým cukrem dle chuti a vanilkou.
Velvet cookies
- 1 kg směsi Fabio Sandra VELVET
- 360 g másla
- 100 g cukru krupice
- 40 ml pitné vody
- 200 g čokoládových peciček
Suroviny spojte a vymíchejte z nich těsto. Vyválejte ho na dva válečky o průměru cca 4,5 cm. Z těchto válečků odkrajujte plátky a položte je na plech s pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C cca 18 minut.
Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot s červenou barvou. Určeno pouze pro další zpracování.
Složení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, sušená VEJCE, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. Může obsahovat stopy SÓJI, MLÉKA, SEZAMU a LUPINY.
Skladování: v suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené.
FABIO PRODUKT spol. s r.o., Holín 92, 506 01 Jičín, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | PODPORA REGIONU |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energetická hodnota: | 1621 kJ / 388 kcal |
Tuky: | 4,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,4 g |
Sacharidy: | 76,5 g |
- z toho cukry: | 47,4 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 9,5 g |
Sůl: | 1,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.