Pečicí směs Sandra Brilant

Kód: 09801
85 Kč
Skladem (>5 ks)

Směs na přípravu kakaového těsta. Vytvoříte s ní korpus na dort, základ na roládu, litou buchtu nebo třeba sušenky. 

Detailní informace

Dárky k objednávkám
Rádi rozmazlujeme naše zákazníky
Tradice
Tradice
již 30 let na trhu
Vyrábíme pro vás
Kvalitu máme pod kontrolou

Detailní popis produktu

Nestíháte nebo nechcete trávit pečením více času, než je třeba? Přesto ale chcete své blízké pohostit domácím dezertem a provonět kuchyň pečeným těstem? Pečicí směsi Sandra zkrátí přípravu těsta na minimum a díky vychytanému složení vám pod rukama vyroste krásně nadýchaný korpus dříve, než si všimnete, že něco pečete.

Základní kakaový korpus

  • 1 kg směsi Fabio Sandra BRILANT
  • 650 ml pitné vody
  • 190 ml řepkového nebo slunečnicového oleje

Suroviny spojte a nechte 5 minut odležet, poté těsto promíchejte do hladké hmoty. Nadávkujte těsto do formy vámi zvoleného tvaru (uvedené množství odpovídá naplnění plechu s okrajem o velikosti 20 x 30 cm) vyložené pečícím papírem. Pečte při teplotě 170 °C cca 35 minut.

Čokoládové cookies

  • 500 g směsi Fabio Sandra BRILANT
  • 180 g másla
  • 1 vejce
  • 20 ml pitné vody
  • 100 g čokoládových peciček
  • 40 g pšeničné mouky hladké

Suroviny spojte do tuhého těsta (čokoládové pecičky přidejte až na závěr míchání, aby se nerozpustily). Vyválejte z něj váleček o průměru 6 cm, ze kterého odkrajujte plátky a pokládejte je na plech s pečícím papírem. Pečte při teplotě 190 °C cca 14-15 minut.

Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.
Složení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, sušená VEJCE, kakao, kypřící látka (E450, E500), aroma. Může obsahovat stopy SÓJI, MLÉKA, SEZAMU a LUPINY.
Skladování: v suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené.

FABIO PRODUKT spol. s r.o., Holín 92, 506 01 Jičín, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: MOUKY
Hmotnost: 1 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1601 kJ / 383 kcal
Tuky: 5,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g
Sacharidy: 71,9 g
- z toho cukry: 45,3 g
Vláknina: 3,7 g
Bílkoviny: 10,7 g
Sůl: 1,1 g