Pečlivě vyškvařené sádlo vychází z myšlenky řezníků zpracovat všechny suroviny s respektem k jejich původu.
Kančí sádlo je vhodné na pečení, vaření, buchty a nebo jen tak...
Cibulová zavařenina se zázvorem. Ideálně se hodí jako doplněk ke grilovanému masu, do burgerů, k sýrům, obloženým mísám, na bramborové knedlíky nebo jako svačinku namazat na...
Zeleninová zavařenina.
Tato pomazánka se ve vaší kuchyni stane univerzálním záchranářem. Tradičně ji můžete použít jako topinkovou pomazánku na křupavý opečený chléb doplněný...
Kančí škvarky se od kachních "rillettek" liší mírou jejich vyškvaření. Dochuceny jen a pouze špetkou soli v ústech doslova křupnou!
Doporučujeme namazat na topinku nebo na...
Čerství pstruzi vykupovaní ze zámeckých sádek rybářství Kinský ve Žďáru nad Sázavou. Ryby pečlivě vykostěné a dále zpracované do skleničky společně s cibulí a sladkokyselým...
Ne, to nejsou pečenáče! To jsou prostě a jednoduše rybí karbanátky na kyselo.
- Produkt, který vás i vaše blízké vrátí v čase, a který si zamilujete po prvním soustu.
-...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací