PAŠTIKY, MASNÉ SPECIALITY
Pečlivě vyškvařené sádlo vychází z myšlenky řezníků zpracovat všechny suroviny s respektem k jejich původu.
Kančí sádlo je vhodné na pečení, vaření, buchty a nebo jen tak na...
Kód: 06169
Kód: 06632
Kančí škvarky se od kachních "rillettek" liší mírou jejich vyškvaření. Dochuceny jen a pouze špetkou soli v ústech doslova křupnou!
Doporučujeme namazat na topinku nebo na...
Kód: 06168
Čerství pstruzi vykupovaní ze zámeckých sádek rybářství Kinský ve Žďáru nad Sázavou. Ryby pečlivě vykostěné a dále zpracované do skleničky společně s cibulí a sladkokyselým...
Kód: 06167
Lahodné kachní škvarky - rillettes - s cibulí a kyselou okurkou ve vepřovém sádle. Doporučujeme na chleba, topinku a posypat jarní cibulkou!
Kód: 06165
Česká klasika, která nezklame.
Kód: 05581
Masný výrobek, konzerva.
Bez lepku - lepek do 20 mg/kg.
Kód: 06630
Libové kousky masa ve vlastní šťávě ručně zpracované, tak akorát vypečené! Doporučujeme podávat se špenátem a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
3-4 porce
Kód: 06173