Fritovací olej - Fritovací Premium 1 L
Kód: 00328Související produkty
Detailní popis produktu
Užijte si smažení bez starostí a s perfektním výsledkem!
I když třeba nevlastníte domácí fritézu, mít doma fritovací olej se vám vyplatí
- Pohodlnější smažení – olej má nižší pěnivost, než běžné oleje
- Bezpečné smažení, grilování a fritování – díky vysoké tepelné stabilitě se nemusíte obávat připálení oleje (při dodržení základních zásad), které do jídla vnáší nežádoucí látky
- Bez palmového oleje – olej je směsí řepkového a slunečnicového oleje, neobsahuje tropické oleje, což z něj dělá ekologičtější produkt
- Příznivé složení mastných kyselin – Frito Premium je bohatý na omega 3, omega 6 a omega 9 nenasycené mastné kyseliny
Frito Premium využívá tepelné stability speciální odrůdy slunečnice HOSO. Zatímco obyčejný slunečnicový olej se na smažení příliš nehodí, olej z odrůdy HOSO má pro smažení a fritování optimální vlastnosti. Díky tomu vám můžeme přinést fritovací olej bez příměsi exotických olejů, což je nejen ekologické, ale také prospěšnější pro zdraví, protože jak řepkový, tak slunečnicový olej mají příznivější složení mastných kyselin.
Jedlý vícedruhový rostlinný olej
Složení: 70 % řepkový rafinovaný olej, 30 % HO-slunečnicový rafinovaný olej s vysokým podílem kyseliny olejové, odpěňovač: E900.
Podmínky skladování: Skladuje se v čistých, suchých, krytých skladech chráněných před přímým slunečním zářením při teplotě do 20 °C. Balený výrobek lze krátkodobě skladovat do 25 °C, bez přítomnosti přímého slunečního záření.
Použití: Jako surovina pro výrobu potravin, pro přímé použití jako potravina, na smažení a fritování.
V kartonu baleno po 15 kusech.
FABIO PRODUKT spol. s r.o., Holín 92, 506 01 Jičín, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | OLEJE NA PEČENÍ, VAŘENÍ, GRILOVÁNÍ |
---|---|
Objem: | 1 l |
Výživové údaje na 100 ml: | |
Energetická hodnota: | 3382 kJ / 823 kcal |
Tuky: | 91,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 7,3 g |
Sacharidy: | 0 g |
- z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.