Baroque
Pečlivě vyškvařené sádlo vychází z myšlenky řezníků zpracovat všechny suroviny s respektem k jejich původu.
Kančí sádlo je vhodné na pečení, vaření, buchty a nebo jen tak na...
Kód: 06169
Zeleninová zavařenina.
Tato pomazánka se ve vaší kuchyni stane univerzálním záchranářem. Tradičně ji můžete použít jako topinkovou pomazánku na křupavý opečený chléb doplněný...
Kód: 06172
Kančí škvarky se od kachních "rillettek" liší mírou jejich vyškvaření. Dochuceny jen a pouze špetkou soli v ústech doslova křupnou!
Doporučujeme namazat na topinku nebo na...
Kód: 06168
Čerství pstruzi vykupovaní ze zámeckých sádek rybářství Kinský ve Žďáru nad Sázavou. Ryby pečlivě vykostěné a dále zpracované do skleničky společně s cibulí a sladkokyselým...
Kód: 06167
Lahodné kachní škvarky - rillettes - s cibulí a kyselou okurkou ve vepřovém sádle. Doporučujeme na chleba, topinku a posypat jarní cibulkou!
Kód: 06165
Libové kousky masa ve vlastní šťávě ručně zpracované, tak akorát vypečené! Doporučujeme podávat se špenátem a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
3-4 porce
Kód: 06173
Stránka 1 z 1 -
6 položek celkem