PŘÍSADY NA PEČENÍ A VAŘENÍ
Třtinová melasa charakteristické konzistence i chuti je skvělým sladidlem do nápojů, při vaření či pečení.
Kód: 03989
Vanilinový cukr osladí a příjemně dochutí sladké pečivo, krémy či teplé nápoje.
Kód: 00767
Kokosový cukr je zajímavou alternativou ke klasickému cukru. Můžete ho použít při pečení, vaření, ale i slazení nápojů a doslazování krémů, kaší atp...
Kód: 00730
Připravte s ním svůj oblíbený koláč, lívance a spoustu dalších vynikajících jídel.
Kód: 09203
Sladidlo z březového cukru je vhodné při dodržování některých diet - ať již redukčních nebo zdravotních.
Kód: 01063
Složení: 100 % alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
Kód: 09430
Přírodní sladidlo příjemné chuti nahrazující bílý cukr je vyhledávané lidmi na dietě - ať již zdravotní nebo redukční.
Kód: 04058
Složení : Vepřová jedlá želatina (čistá bílkovina)
Chuť a vůně: Bez chuti, typická pro želatinu
Kód: 09892