Responzivní design menu

Kategorie
Menu
Vyhledávání
Přihlášení
Nahoru

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Souhlasem uděluji společnosti FABIO PRODUKT spol. s r.o., se sídlem Holín 92, 506 01 Jičín, IČO: 25252933, DIČ: CZ25252933

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 10216, jakožto správci souhlas ke zpracování mých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, e-mail, PSČ, datum narození, IČO, DIČ atd. Osobní údaje budou zařazeny do databáze za účelem obchodního styku a pro možnost zasílání informací o nových produktech, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou s tím, že jej mohu kdykoliv odvolat písemně na adrese správce a požádat tak o ukončení zpracování uvedených údajů, vyjma údajů, které správce musí zpracovávat ze zákonných důvodů po nezbytně nutnou dobu, případně za účelem plnění povinností správce či příjemce osobních údajů.

Souhlas je dobrovolný a může být kdykoliv odvolán. Jsem informován o tom, že mohu požádat správce o informaci o zpracování mých osobních údajů a správce případně správcem pověřený zpracovatel, je povinen mně tuto informaci bez zbytečného odkladu sdělit. Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce či příjemce provádí zpracování osobních údajů, které je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, mohu požádat správce na jeho výše uvedené adrese o vysvětlení. Dále mohu požadovat, aby správce odstranil či zajistil odstranění u příjemce takto vzniklého stavu, zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Jestliže bude moje žádost podle předchozí věty shledána oprávněnou, správce údajů odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li správce údajů této žádosti, mám právo se obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je dozorovým orgánem. Postup podle věty první nevylučuje, abych se obrátil se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Kontakty Fabioprodukt

FABIO PRODUKT spol. s r.o.

Holín 92, 50601 Jičín
Telefon: 493 522 673

eshop@fabioprodukt.cz

Novinky > Novinky

Fabioprodukt slaví 25 let

04.09.2017
Firma Fabioprodukt slaví 25 let existence. Prohlédněte si videoprezentaci o naši firmě.
Více...

Certifikát kvality pro naši firmu

07.03.2017
Naše firma stále vylepšuje kvalitu svých výrobků. Jako ocenění za naši práci jsme získali certifikát kvality. Věříme, že i Vy, naši zákazníci, budete s nabídkou a především s kvalitou našich produktů spokojeni.
Více...

Ocenění pro Fabio Produkt spol. s.r.o.

24.09.2016
Vítězství v soutěži POTRAVINA A POTRAVINÁŘ ROKU 2016 Královehradeckého kraje
Více...
Archiv

fabioshop video

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Fabioshop © 2015

Tvorba webových stránek – AiVision, s.r.o. | Eshop řešení AiShop

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím