Responzivní design menu

Kategorie
Menu
Vyhledávání
Přihlášení
Nahoru

Mlýn Perner Svijany s.r.o.

Cena

Mouka ŽITNÁ celozrnná jemná 1 kg

Novinka
Obrázek k výrobku 2558 - MOUKA ŽITNÁ CELOZRNÁ JEMNÁ 1kg
Novinka
Katalogové číslo: 00774
Skladem
Cena vč. DPH:
22,00 Kč
 

Celozrnná jemná žitná mouka je vhodná na pečení chleba, přípravu kvásku nebo do perníkových těst.

Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s vyšší nadmořskou výškou a proto se mu daří především v podhorských oblastech.

Žitná celozrnná jemná mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé 4 díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky. 
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Složení

celozrnná žitná mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1449 kJ/342 kcal
Tuky 1.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.13 g
Sacharidy 72.1 g
z toho cukry 1.8 g
Bílkoviny 6.1 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŠPALDOVÁ hladká 1 kg

Novinka
Obrázek k výrobku 2554 - MOUKA ŠPALDOVÁ HLADKÁ 1kg
Novinka
Katalogové číslo: 00770
Skladem
Cena vč. DPH:
32,00 Kč
 

Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.

Špalda se jako kulturní plodina pěstuje již tisíce let, ovšem kvůli masovému rozšíření šlechtěné pšenice z českého jídelníčku téměř vymizela. Nyní zažívá návrat na gastronomickou scénu.

Špaldová mouka je vhodná na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. 
Špaldovou hladkou mouku meleme unikátní mlecí technologií, která výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti

Skladování: skladujte v temnu a suchu.

Složení

Špaldová mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1511 kJ/356 kcal
Tuky 1.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 73 g
z toho cukry 0.7 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŠPALDOVÁ celozrnná jemná 1 kg

Novinka
Obrázek k výrobku 2556 - MOUKA ŠPALDOVÁ CELOZRNNÁ JEMNÁ 1kg
Novinka
Katalogové číslo: 00772
Skladem
Cena vč. DPH:
32,00 Kč
 

Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.

Špalda se jako kulturní plodina pěstuje již tisíce let, ovšem kvůli masovému rozšíření šlechtěné pšenice z českého jídelníčku téměř vymizela. Nyní zažívá návrat na gastronomickou scénu.

Špaldová celozrnná jemná mouka je vhodná jako alternativa ke šlechtěné pšenici. Hodí se na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. 
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna

Skladování: skladujte v temnu a suchu.

Složení

celozrnná špaldová mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1484 kJ/351 kcal
Tuky 2.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.23 g
Sacharidy 68.5 g
z toho cukry 0.8 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka RÝŽOVÁ jemná 1 kg

Novinka
Obrázek k výrobku 2562 - Mouka RÝŽOVÁ jemná 1kg
Novinka
Katalogové číslo: 00778
Skladem
Cena vč. DPH:
46,00 Kč
 

Naše rýžová hladká mouka je vhodná na pečení dezertů, přípravu sušenek, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a mnoha dalších slaných i sladkých pokrmů

Rýže patří mezi nejstarší kulturní plodiny. Poprvé byla zřejmě domestikována v Austrálii a existují důkazy o její rozšíření v povodí čínské Perlové řeky před 8 200 - 13 500 lety. Nezávisle na tom se rozšířila také v Amazonii. Dnes existují tisíce druhů rýže a pokrývají přibližně 20 % celkové světové spotřeby potravin.

Naše rýžová hladká mouka je namleta z kvalitní rýže Arborio pěstované v Itálii. Je vhodná na pečení slaných a sladkých dezertů, na přípravu sušenek, koláčů, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a dalších potravin. 
Rýžovou mouku meleme unikátní mlecí technologií, která výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává rýžová Pernerka vynikající pečící vlastnosti.

Složení

rýžová mouka 100 %

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1516 kJ/357 kcal
Tuky 1.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.3 g
Sacharidy 78.2 g
z toho cukry 1.2 g
Bílkoviny 7.5 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka POHANKOVÁ celozrnná jemná 1 kg

Novinka
Obrázek k výrobku 2560 - MOUKA POHANKOVÁ CELOZRNNÁ JEMNÁ 1kg
Novinka
Katalogové číslo: 00776
Skladem
Cena vč. DPH:
78,00 Kč
 

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců.  Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíky

Pohanka je pseudoobilovina pocházející z himalájské oblasti Číny a svůj název získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji s sebou přinesli do Evropy. V posledních letech získává na oblibě jako součást zdravé výživy.

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení slaných a sladkých koláčů, lívanců, palačinek a muffinů nebo na přípravu quiche, placek a sušenek. Může se využívat i jako příměs do těsta z špaldové či pšeničné mouky.
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Složení

Celozrnná pohanková mouka 100 %

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1479 kJ/349 kcal
Tuky 2.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.19 g
Sacharidy 68.4 g
z toho cukry 1.6 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŽITNÁ celozrnná jemná 5 kg

Novinka
Novinka
Katalogové číslo: 00775
Skladem
Cena vč. DPH:
94,00 Kč
 

Celozrnná jemná žitná mouka je vhodná na pečení chleba, přípravu kvásku nebo do perníkových těst.

Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s vyšší nadmořskou výškou a proto se mu daří především v podhorských oblastech.

Žitná celozrnná jemná mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé 4 díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky. 
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Složení

celozrnná žitná mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1449 kJ/342 kcal
Tuky 1.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.13 g
Sacharidy 72.1 g
z toho cukry 1.8 g
Bílkoviny 6.1 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŠPALDOVÁ hladká 5 kg

Novinka
Novinka
Katalogové číslo: 00771
Skladem
Cena vč. DPH:
149,00 Kč
 

Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.

Špalda se jako kulturní plodina pěstuje již tisíce let, ovšem kvůli masovému rozšíření šlechtěné pšenice z českého jídelníčku téměř vymizela. Nyní zažívá návrat na gastronomickou scénu.

Špaldová mouka je vhodná na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. 
Špaldovou hladkou mouku meleme unikátní mlecí technologií, která výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti

Skladování: skladujte v temnu a suchu.

Složení

Špaldová mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1511 kJ/356 kcal
Tuky 1.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 73 g
z toho cukry 0.7 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŠPALDOVÁ celozrnná jemná 5 kg

Novinka
Novinka
Katalogové číslo: 00773
Skladem
Cena vč. DPH:
149,00 Kč
 

Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.

Špalda se jako kulturní plodina pěstuje již tisíce let, ovšem kvůli masovému rozšíření šlechtěné pšenice z českého jídelníčku téměř vymizela. Nyní zažívá návrat na gastronomickou scénu.

Špaldová celozrnná jemná mouka je vhodná jako alternativa ke šlechtěné pšenici. Hodí se na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. 
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna

Skladování: skladujte v temnu a suchu.

Složení

celozrnná špaldová mouka 100 %

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1484 kJ/351 kcal
Tuky 2.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.23 g
Sacharidy 68.5 g
z toho cukry 0.8 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka RÝŽOVÁ jemná 5 kg

Novinka
Novinka
Katalogové číslo: 00779
Skladem
Cena vč. DPH:
219,00 Kč
 

Naše rýžová hladká mouka je vhodná na pečení dezertů, přípravu sušenek, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a mnoha dalších slaných i sladkých pokrmů

Rýže patří mezi nejstarší kulturní plodiny. Poprvé byla zřejmě domestikována v Austrálii a existují důkazy o její rozšíření v povodí čínské Perlové řeky před 8 200 - 13 500 lety. Nezávisle na tom se rozšířila také v Amazonii. Dnes existují tisíce druhů rýže a pokrývají přibližně 20 % celkové světové spotřeby potravin.

Naše rýžová hladká mouka je namleta z kvalitní rýže Arborio pěstované v Itálii. Je vhodná na pečení slaných a sladkých dezertů, na přípravu sušenek, koláčů, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a dalších potravin. 
Rýžovou mouku meleme unikátní mlecí technologií, která výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává rýžová Pernerka vynikající pečící vlastnosti.

Složení

rýžová mouka 100 %

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1516 kJ/357 kcal
Tuky 1.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.3 g
Sacharidy 78.2 g
z toho cukry 1.2 g
Bílkoviny 7.5 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Mouka ŽTNÁ CHLEBOVÁ 15 kg

Katalogové číslo: 09377
Skladem
Cena vč. DPH:
235,00 Kč
 

Mouka POHANKOVÁ celozrnná jemná 5 kg

Novinka
Novinka
Katalogové číslo: 00776
Skladem
Cena vč. DPH:
282,00 Kč
 

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců.  Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíky

Pohanka je pseudoobilovina pocházející z himalájské oblasti Číny a svůj název získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji s sebou přinesli do Evropy. V posledních letech získává na oblibě jako součást zdravé výživy.

Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení slaných a sladkých koláčů, lívanců, palačinek a muffinů nebo na přípravu quiche, placek a sušenek. Může se využívat i jako příměs do těsta z špaldové či pšeničné mouky.
Celozrnné jemné mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Složení

Celozrnná pohanková mouka 100 %

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1479 kJ/349 kcal
Tuky 2.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.19 g
Sacharidy 68.4 g
z toho cukry 1.6 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0 g
Vláknina g

 

Mouky z českého ráje jsou výsledkem několika generací zkušeností, kvalitních surovin, špičkové technologie a lásky k řemeslu.

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů.

Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo za tu dobu vybudovat nejmodernější mlýn v české republice.

Mlýn Perner také disponuje unikátní technologií na mletí jemných mouk.

Tento proces mletí výrazně méně poškozuje škrobové zrno a mouka Pernerka má tak lepší pečící vlastnosti a také nutriční hodnoty.

Pernerka je mleta z obilí od lokální producentů a kvalita obilovin, pseudo-obilovin a mouky samotné je důkladně kontrolována ve vlastní, moderně vybavené laboratoři.

Kontakty Fabioprodukt

FABIO PRODUKT spol. s r.o.

Holín 92, 50601 Jičín
Telefon: 493 522 673

eshop@fabioprodukt.cz

Novinky > Novinky

Penzion Holín

25.04.2019
Srdečně Vás zveme do nového Penzionu Holín, který nabízí ubytování přímo v srdci Českého ráje. K dispozici 6 apartmánů s kapacitou 42 lůžek.
Více...

Další prodejna FABIO otevřena v Turnově

24.01.2019
Navštivte naši, v pořadí již třetí prodejnu Fabio ochutnejte region. Tentokrát v Turnově v ul. Sobotecká 222.
Více...

Certifikát kvality pro naši firmu

07.03.2017
Naše firma stále vylepšuje kvalitu svých výrobků. Jako ocenění za naši práci jsme získali certifikát kvality. Věříme, že i Vy, naši zákazníci, budete s nabídkou a především s kvalitou našich produktů spokojeni.
Více...
Archiv

podnikové prodejny fabio

fabioshop video

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Fabioshop © 2015

Tvorba webových stránek – AiVision, s.r.o. | Eshop řešení AiShop

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím