Responzivní design menu

Kategorie
Menu
Vyhledávání
Přihlášení
Nahoru

IREKS ENZYMA

Cena

Sandra VARIACE 1kg

Obrázek k výrobku 1909 - Sandra VARIACE 1kg
Katalogové číslo: 09353
Skladem
Cena vč. DPH:
86,00 Kč
 

Směs určená k výrobě třené hmoty s jablečno-skořicovou příchutí a vysokou vláčností.

Pro přípravu použijte: 1000g směsi Variace, 350g voda, 180g olej, 560g vejce.

Sandra BRILANT 1kg

Obrázek k výrobku 1908 - Sandra BRILANT 1kg
Katalogové číslo: 09801
Skladem
Cena vč. DPH:
98,00 Kč
 

Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

Na přípravu těsta použijte: 1000g směs Sandra Brilant, 650g voda, 180g olej (doporučujeme Máslovou Manku)

Sandra RED VELVET 1kg

Obrázek k výrobku 1910 - Sandra RED VELVET 1kg
Katalogové číslo: 09354
Skladem
Cena vč. DPH:
99,00 Kč
 

Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

Na přípravu těsta použijte: 1000g směs Sandra Red Velvet, 650g voda, 180g olej (doporučujeme Máslovou Manku)

Trezírovací sáček 45cm

Obrázek k výrobku 1656 - Drezírovací sáček 45cm
Katalogové číslo: 07762
Skladem
Cena vč. DPH:
185,00 Kč
 

Trezírovací sáček na zdobení Vašich dortů a cukrovinek.

Trezírovací sáček 55cm

Obrázek k výrobku 1657 - Drezírovací sáček 55cm
Katalogové číslo: 00779
Skladem
Cena vč. DPH:
185,00 Kč
 

Trezírovací sáček na zdobení Vašich dortů a cukrovinek.

Enzyma Karina medovník /bal.5kg/

Obrázek k výrobku 1837 - Enzyma Karina medovník /bal.5kg/
Katalogové číslo: 08758
Skladem
Cena vč. DPH:
658,00 Kč
 

KARINA Medovník: Směs je vhodná pro výrobu speciální mléčné a karamelové náplně.

dávkování: Karamelová náplň: KARINA Medovník 1000 g • Invertní cukr s 5 % medu 720 g • Voda pitná (převařená, vychlazená na cca 40 °C) 280 g • Enzyma Filling 130 g • Karamelová pasta 195 g • Zuckerkulör 15 g.
Mléčná náplň: KARINA Medovník 1000 g • Invertní cukr s 5 % medu 720 g • Voda pitná (převařená, vychlazená na cca 40 °C) 350 g • Enzyma Filling 400 g.
Karamelová náplň - k převařené vychlazené vodě přidáme invertní cukr a směs KARINA Medovník. Promícháme do homogenní konzistence a necháme asi 20 minut odležet. Poté přidáme Enzyma Filling, Karamelovou pastu a Zuckerkulör a protínačkou při pomalé rychlosti vymícháme hladkou náplň. Mléčnou náplň připravíme stejným technologickým postupem.

 

Enzyma Sandra KLASIK - světlá 15kg

Obrázek k výrobku 1830 - Enzyma Sandra KLASIK - světlá 15kg
Katalogové číslo: 00734
Skladem
Cena vč. DPH:
797,00 Kč
 

Sandra KLASIK – světlá: Směs k výrobě dortových korpusů, roládových plátů, piškotových výrobků apod.

dávkování: Základní hmota:
Sandra KLASIK - světlá 1000 g • Vejce tekutá 600 g • Voda pitná 200 g
Doporučený technologický postup:
Všechny suroviny smícháme a šleháme 5-7 minut při maximální rychlosti.
Doporučený měrný objem 440 - 480 g/l.

Enzyma Sandra KLASIK - tmavá 15kg

Obrázek k výrobku 1835 - Enzyma Sandra KLASIK - tmavá 15kg
Katalogové číslo: 08747
Skladem
Cena vč. DPH:
836,00 Kč
 

Sandra KLASIK – tmavá: Směs k výrobě dortových korpusů, roládových plátů, piškotových výrobků apod.

dávkování: Základní hmota:
Sandra KLASIK - tmavá 1000 g • Vejce tekutá 600 g • Voda pitná 200 g
Doporučený technologický postup:
Všechny suroviny smícháme a šleháme 5-7 minut při maximální rychlosti.
Doporučený měrný objem 440 - 480 g/l.

Enzyma Sandra Perník 15kg

Obrázek k výrobku 1836 - Enzyma Sandra Perník 15kg
Katalogové číslo: 08755
Skladem
Cena vč. DPH:
1 154,00 Kč
 

Sandra – PERNÍK: Kompletní směs pro jednoduchou výrobu kvalitního jemného perníku, perníkových řezů a jiných specialit z perníkové hmoty.

dávkování: Sandra - PERNÍK 1000 g • Voda pitná 550 g • Olej jedlý 250 g
Suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté 0,5 - 1 minutu mícháme při nejpomalejší rychlosti do hladké a homogenní konzistence.

Enzyma sandra brilant 15 kg

Obrázek k výrobku 1841 - Enzyma sandra brilant 15 kg
Katalogové číslo: 09002
Skladem
Cena vč. DPH:
1 234,00 Kč
 

Sandra BRILANT: Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

dávkování: Sandra BRILANT 1000 g • Voda pitná 650 g • Olej stolní 180 g
Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté mícháme protínačkou při nejpomalejší rychlosti cca 0,5 - 1,5 minut (dle množství namíchané hmoty). Vymíchanou hmotu dávkujeme do předem připravených tvořítek nebo plechu s okrajem.

Enzyma Isabela vanilková /15kg/

Obrázek k výrobku 1831 - Enzyma Isabela vanilková /15kg/
Katalogové číslo: 00980
Skladem
Cena vč. DPH:
1 423,00 Kč
 

Isabela vanilková: Stabilizátor tvarohu s vanilkovou příchutí. Slouží k rychlé a jednoduché přípravě tvarohové náplně. Výborně vyrovnává různorodou kvalitu tvarohu.

dávkování: Tvarohová náplň - základní:
Tvaroh 1,00 kg • Isabela vanilková 0,40-0,45 kg • Voda pitná 0,55-0,65 kg
Dávkování Isabely a vody je nutno přizpůsobit kvalitě tvarohu. Při velmi špatné kvalitě tvarohu doporučujeme část vody nahradit vejci.

Enzyma Sandra Ořechovník 15kg

Obrázek k výrobku 1838 - Enzyma Sandra Ořechovník 15kg
Katalogové číslo: 08762
Skladem
Cena vč. DPH:
1 454,00 Kč
 

Sandra – OŘECHOVNÍK: Kompletní směs pro jednoduchou výrobu kvalitního jemného ořechovníku, ořechových řezů a jiných specialit z ořechové hmoty.

dávkování: Sandra - OŘECHOVNÍK 1000 g • Voda pitná 550 g • Olej jedlý 250 g
Suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat.
Poté 0,5 - 1 minutu mícháme při nejpomalejší rychlosti
do hladké a homogenní konzistence.

Kontakty Fabioprodukt

FABIO PRODUKT spol. s r.o.

Holín 92, 50601 Jičín
Telefon: 493 522 673

eshop@fabioprodukt.cz

Novinky > Novinky

Fabioprodukt slaví 25 let

04.09.2017
Firma Fabioprodukt slaví 25 let existence. Prohlédněte si videoprezentaci o naši firmě.
Více...

Certifikát kvality pro naši firmu

07.03.2017
Naše firma stále vylepšuje kvalitu svých výrobků. Jako ocenění za naši práci jsme získali certifikát kvality. Věříme, že i Vy, naši zákazníci, budete s nabídkou a především s kvalitou našich produktů spokojeni.
Více...

Ocenění pro Fabio Produkt spol. s.r.o.

24.09.2016
Vítězství v soutěži POTRAVINA A POTRAVINÁŘ ROKU 2016 Královehradeckého kraje
Více...
Archiv

podnikové prodejny fabio

fabioshop video

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Fabioshop © 2015

Tvorba webových stránek – AiVision, s.r.o. | Eshop řešení AiShop

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím