Responzivní design menu

Kategorie
Menu
Vyhledávání
Přihlášení
Nahoru

CUKRÁŘSKÉ A PEKAŘSKÉ SMĚSI

Cena

Sandra DE LUXE 1kg

Obrázek k výrobku 1911 - Sandra DE LUXE 1kg
Katalogové číslo: 09356
Skladem
Cena vč. DPH:
74,00 Kč
 

Sandra DE LUXE je směs k výrobě třených hmot s lahodnou máslovou příchutí.

Na přípravu těsta použijte: 400g směs Sandra De Luxe , 140g vejce,  85g voda,  170g olej (doporučujeme Máslovou Manku)

Sandra VARIACE 1kg

Obrázek k výrobku 1909 - Sandra VARIACE 1kg
Katalogové číslo: 09353
Skladem
Cena vč. DPH:
86,00 Kč
 

Směs určená k výrobě třené hmoty s jablečno-skořicovou příchutí a vysokou vláčností.

Pro přípravu použijte: 1000g směsi Variace, 350g voda, 180g olej, 560g vejce.

Sandra BRILANT 1kg

Obrázek k výrobku 1908 - Sandra BRILANT 1kg
Katalogové číslo: 09801
Skladem
Cena vč. DPH:
98,00 Kč
 

Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

Na přípravu těsta použijte: 1000g směs Sandra Brilant, 650g voda, 180g olej (doporučujeme Máslovou Manku)

Sandra RED VELVET 1kg

Obrázek k výrobku 1910 - Sandra RED VELVET 1kg
Katalogové číslo: 09354
Skladem
Cena vč. DPH:
99,00 Kč
 

Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

Na přípravu těsta použijte: 1000g směs Sandra Red Velvet, 650g voda, 180g olej (doporučujeme Máslovou Manku)

Enzyma Karina medovník /bal.5kg/ OSOBNÍ ODBĚR

Obrázek k výrobku 1837 - Enzyma Karina medovník /bal.5kg/
Katalogové číslo: 08758
Skladem
Cena vč. DPH:
658,00 Kč
 

KARINA Medovník: Směs je vhodná pro výrobu speciální mléčné a karamelové náplně.

dávkování: Karamelová náplň: KARINA Medovník 1000 g • Invertní cukr s 5 % medu 720 g • Voda pitná (převařená, vychlazená na cca 40 °C) 280 g • Enzyma Filling 130 g • Karamelová pasta 195 g • Zuckerkulör 15 g.
Mléčná náplň: KARINA Medovník 1000 g • Invertní cukr s 5 % medu 720 g • Voda pitná (převařená, vychlazená na cca 40 °C) 350 g • Enzyma Filling 400 g.
Karamelová náplň - k převařené vychlazené vodě přidáme invertní cukr a směs KARINA Medovník. Promícháme do homogenní konzistence a necháme asi 20 minut odležet. Poté přidáme Enzyma Filling, Karamelovou pastu a Zuckerkulör a protínačkou při pomalé rychlosti vymícháme hladkou náplň. Mléčnou náplň připravíme stejným technologickým postupem.

 

Enzyma Sandra KLASIK - světlá 15kg OSOBNÍ ODBĚR

Obrázek k výrobku 1830 - Enzyma Sandra KLASIK - světlá 15kg
Katalogové číslo: 00734
Skladem
Cena vč. DPH:
797,00 Kč
 

Sandra KLASIK – světlá: Směs k výrobě dortových korpusů, roládových plátů, piškotových výrobků apod.

dávkování: Základní hmota:
Sandra KLASIK - světlá 1000 g • Vejce tekutá 600 g • Voda pitná 200 g
Doporučený technologický postup:
Všechny suroviny smícháme a šleháme 5-7 minut při maximální rychlosti.
Doporučený měrný objem 440 - 480 g/l.

Enzyma Sandra KLASIK - tmavá 15kg OSOBNÍ ODBĚR

Obrázek k výrobku 1835 - Enzyma Sandra KLASIK - tmavá 15kg
Katalogové číslo: 08747
Skladem
Cena vč. DPH:
836,00 Kč
 

Sandra KLASIK – tmavá: Směs k výrobě dortových korpusů, roládových plátů, piškotových výrobků apod.

dávkování: Základní hmota:
Sandra KLASIK - tmavá 1000 g • Vejce tekutá 600 g • Voda pitná 200 g
Doporučený technologický postup:
Všechny suroviny smícháme a šleháme 5-7 minut při maximální rychlosti.
Doporučený měrný objem 440 - 480 g/l.

Enzyma sandra brilant 15 kg OSOBNÍ ODBĚR

Obrázek k výrobku 1841 - Enzyma sandra brilant 15 kg
Katalogové číslo: 09002
Skladem
Cena vč. DPH:
1 234,00 Kč
 

Sandra BRILANT: Směs pro výrobky se sytě čokoládovou barvou a s plnou chutí a vůní čokolády.

dávkování: Sandra BRILANT 1000 g • Voda pitná 650 g • Olej stolní 180 g
Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté mícháme protínačkou při nejpomalejší rychlosti cca 0,5 - 1,5 minut (dle množství namíchané hmoty). Vymíchanou hmotu dávkujeme do předem připravených tvořítek nebo plechu s okrajem.

Kontakty Fabioprodukt

FABIO PRODUKT spol. s r.o.

Holín 92, 50601 Jičín
Telefon: 493 522 673

eshop@fabioprodukt.cz

Novinky > Novinky

Nový katalog produktů

09.10.2019
Pro všechny zájemce o naše produkty jsme připravili zcela nový produktový katalog.
Více...

Certifikát kvality pro naši firmu

07.03.2017
Naše firma stále vylepšuje kvalitu svých výrobků. Jako ocenění za naši práci jsme získali certifikát kvality. Věříme, že i Vy, naši zákazníci, budete s nabídkou a především s kvalitou našich produktů spokojeni.
Více...
Archiv

podnikové prodejny fabio

fabioshop video

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Fabioshop © 2015

Tvorba webových stránek – AiVision, s.r.o. | Eshop řešení AiShop

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím